Pentru un artist nu poate fi mai plăcut decât să fie pe scenă de ziua de naștere, mai ales în aceste vremuri în care condițiile impuse de pandemie l-au ținut departe de fani, de energia unică a publicului.

Delia și-a sărbătorit aseară aniversarea de 40 de ani pe scenă, în fața fanilor reuniți la Berăria H să o sărbătorească și să se bucure de cele mai frumoase și cunoscute hituri ale artistei, în cadrul a două evenimente sold out, respectând normele în vigoare.

Delia a interpretat piese precum „Aripi de vânt”, „Cine m-a făcut om mare”, „Acadele”, „Cum ne noi”, dar și cel mai recent single „Între noi”.

„M-am bucurat să fiu pe scenă ca de fiecare dată, a fost magic și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine!”, a spus Delia.

La finalul show-ului, pe lângă o ploaie de confetti, artista a primit cadou surpriză din partea echipei un tort cu ea și Răzvan Munteanu, soțul și managerul ei, pe vârful Matterhorn, una dintre ascensiunile speciale pe care Delia a făcut-o anul trecut.

Delia urmează să lanseze un single nou, după ce anul trecut, publicul s-a putut bucura de „Între noi” și „Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.

Delia – Între Noi

 

Delia – Racheta

 

Pentru cei care nu au ajuns la concertele de la Berăria H, Delia își invită fanii din România la Hard Rock Cafe pentru un concert special de început de primăvară pe 8 martie

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delia-multumesc-iubita-mama-pe-8-martie-70603/

Distribuie articolul: