Deși încă se mai află în vacanță în Oman, Delia Matache și-a anunțat deja fanii despre următorul concert grandios, pe care îl planifică la București. Spectacolul live „Delia's Winter Wonderland” urmează să aibă loc pe 5 decembrie, iar biletele sunt puse deja în vânzare.

Delia’s Winter Wonderland se va desfășura la Teatrul Național București și promite a fi un show excepțional și totodată exclusivist:

5 decembrie va fi ziua în care îți vei da seama că sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie un clișeu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experiența muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Național din București, unde publicul este invitat la cocktails & entrées și se termină cu un after party high-class la unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oraș”, spune echipa Deliei.

Aflăm, de asemenea, că pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentiști profesioniști, conduși de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestră din cariera artistei.

Realizatorii show-ului promit nu doar n spectacol muzical de excepție, ci și elemente inedite de grafică, proiecții de ultimă generație, scenografie unică și costume & makeup-uri de excepție, create în speciale cu această ocazie.

Prețul pentru un bilet la concert pornește de la 490 de roni. Artista explică prețul înalt al biletelor astfel:

„La Rihanna, intrau 70.000 de oameni, la TNB intră 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set up foarte foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba despre o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks (mâncare şi băutură exclusiviste), înainte şi după show, after-party în Nuba (n.r. club în Bucureşti), cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie.”

Foto: Facebook.com,  Dimitri Caceaune

Distribuie articolul: