Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată din București, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica. Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.


Oana Matache a adus-o pe lume pe fiica sa marţi dimineaţă, prin intermediul unei operaţii cezariene. Fetiţa a cântărit aproximativ 3 kilograme jumătate şi a primit nota zece la naştere. Delia, ca o mătuşă iubitoare, a fost în vizită la sora ei şi a relizat mai multe fotografii care pur şi simplu au topit inimile fanilor. Una dintre forografii o înfăţişează pe sora acesteia, purtând-o pe Jessica în braţe şi privind-o cu dragoste maternă. Alături de imagine, cântăreaţa a adăugat un scurt comentariu, ilustrativ pentru fericirea pe care o resimte întreaga familie în acest moment special.

„Doamne! Uite iubirea!”, au fost cuvintele Deliei.

Oana Matache s-a căsătorit cu soţul ei, Răzvan Miheţ după aproximativ un an de relaţie , pe 28 mai. Soţul Oanei este o persoană discretă şi nu este o faţă cunoscută în industria muzicală. Pasiunea sa este reprezentată de practicarea sporturilor extreme.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: