În acest sfârșit de săptămână, Delia a lansat single-ul „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru „Cum ne noi”, dar și „Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4”, „Rămâi cu bine” sau „Verde Împărat”. Single-ul „Fata lu’ tata” este o co-producție Cat Music și Global Records.

De look-ul Deliei în videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (makeup), Alex Sârghe (hair), Hilke Muslim (styling), ținute Cristina Săvulescu, Seen.

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – „Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, Delia a lansat albumul „Live” care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul „Psihedelia”.

În doar două zile de la lansare, „Fata lu’ tata” a reușit să adune peste un mln. de vizualizări pe YouTube.

Foto: Dimitri Caceaune, Davin Gal