Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt căsătoriți de aproape 3 ani și continuă să facă echipă atât pe scenă, cât și acasă, fiind foarte îndrăgiți de public. Într-un interviu exclusiv, Edward Sanda ne-a povestit cum reușesc el și Cleopatra să mențină o relație frumoasă și armonioasă după 3 ani de căsnicie, scrie wow biz.ro

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă.”, a precizat Edward Sanda, la WOWnews.

 


Cum nicio relație nu e mereu roz, și cei doi s-au confruntat cu probleme în cuplu.
Chiar ei ne-au povestit ce le-a pus piedici de-a lungul timpului.

“Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară.”