Decorațiunile de Crăciun de pe străzile orășelului belgian Oudenburg au stârnit păreri controversate. În timp ce autoritățile au avut intenția de a instala niște decorațiuni care s-ar asemăna cu niște lumânări, localnicii sunt de părerea că acestea seamănă mai degrabă cu un penis. Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Mai mulți oameni au scris pe rețelele de socializare că forma decorațiunilor albastre și albe din orașul Oudenburg, care ar fi trebuit să reprezinte lumânări, seamănă mai degrabă cu un penis. Primarul, pe de altă parte, dă vina pe bugetul insuficient.

Edilul Anthony Dumarey, a declarat că au existat „multe reacții” la forma structurilor care au împodobit orășelul belgian.

„Nu am avut intenția de a instala lumini de Crăciun care să le amintească oamenilor de penis. Aveam un buget limitat, așa că departamentul nostru tehnic a proiectat singur iluminatul”, le-a spus el jurnaliștilor locali.

Primarul a mai explicat că designerii au decis în ultimul moment că o flacără în partea de sus a coloanei albe a lumânării era prea simplă și, de aceea, au înlocuit-o cu o minge albastră.

Cel puțin 90 de astfel de decorațiuni au fost numărate pe străzile micului oraș, care numără o populație de aproximativ 9.000 de locuitori.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: