Declarații pentru presă după depunerile de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt a primarului capitalei, Ion Ceban. Ce spune edilul despre Chișinău?

„Chișinăul se schimbă în fiecare zi spre bine, și eu sunt mândru de echipa pe care o am în spate, oamenii, partenerii, care sunt foarte mulți. Astăzi sunt delegații din est, din vest. Ne mândrim cu ce putem face mai bine pentru Chișinău. Sper ca toată lumea să păstreze ceea ce construim împreună. Dar ceea ce mai avem de făcut, cu certitudine, sunt foarte multe probleme, atât în Chișinău, cât și în suburbii, le facem împreună. Vă dau toate asigurările!

Să dăinuie frumoasa noastră capitală! Să o construim, să o îngrijim, să avem grijă de orașul nostru din piatră albă! Să ne mândrim cu oamenii excelenți și extraordinari pe care îi avem aici. Sunt foarte mulți. De la copiii talentați care ne reprezintă la olimpiade, sportivii care câștigă locuri bune în lume, cei care au construit, oamenii în etate, acest oraș. Oamenii celebri pe care îi avem. Anul acesta celebrăm aniversarea de 85 de ani a maestrului Eugen Doga, care este un compozitor universal. Avem cu ce ne mândri!

Vă invităm astăzi la foarte multe clipe frumoase petrecute împreună, atât cu bucatele tradiționale, cât și cu oamenii din capitală. Vor evolua orchestra fraților Advahov, Zdob & Zdub, Carla’s Dream.”