Fostul cuplu prezidențial american, Barack și Michelle Obama sărbătoresc 29 de ani de căsnicie. Cu această ocazie fiecare dintre ei a venit cu câte un mesaj de felicitare pe social media, iar declarațiile lor de dragoste au fost apreciate de internauți.

În urmă cu câteva ore, fostul președinte al Americii a postat pe rețelele sociale două fotografii în care apare alături de soția sa. Barack Obama și Michelle sunt foarte apropiați, într-o imagine privesc atent la aparatul de fotografiat, iar în alta sunt surprinși de la spate. Însă nu acestea au stârnit reacțiile internauților, ci declarația lui de dragoste: „Aniversare frumoasă, Michel! În ultimii 29 de ani, am îndrăgit faptul că i-ai lăsat pe oameni să te cunoască nu doar ca o fată din South Side, ci ca o mamă, avocat, scriitoare, Primă Doamnă și cea mai bună prietenă a mea. Nu îmi imaginez viața fără tine”.

Reacția ei nu s-a lăsat așteptată prea mult, căci Michelle Obama i-a răspuns soțului, pe Instagram. Aceasta a publicat un colaj alcătuit din două imagini cu ei: la la începutul relației și în prezent. „Cum a început, față de ce e acum. La mulți ani, Barack – te iubesc!”, a semnat fosta primă doamnă.

Cuplul s-a cunoscut în 1989, iar după doi ani de relație Barack a cerut-o de soție pe Michelle, ca încă peste un an, pe 3 octombrie 1992, cei doi să se căsătorească într-o biserică din Chicago. Nunta lor a avut loc în restaurantul South Shore Cultural Center.

Foto: Instagram / Barack Obama / Michelle Obama