Mult așteptatul eveniment din viața Dianei Țurcan și a lui Alexandru Țuțu s-a produs ieri, chiar de ziua de naștere a miresei. Tinerii angajați ai Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale s-au căsătorit și au jucat o nuntă așa cum au visat-o - alături de oamenii apropiați și o mulțime de momente speciale!

Ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă şi Situaţii Excepţionale a îmbrăcat rochia de mireasă chiar de ziua sa. La câteva luni după ce s-au logodit și au mers în fața altarului pentru a-și jura dragoste veșnică, Diana Țurcan și Alexandru Țuțu au devenit oficial soț și soție. Nu a fost o conicidență ziua nunții, pentru că anume de ziua mirelui cei doi îndrăostiți au mers în fața altarului.

18359399_10155208124713764_5133594415603777098_o

Colegii de serviciu și cele mai apropiate persoane au fost ieri alături de miri, în ziua nunții lor. Iar pentru că pentru că a fost nuntă de salvatori, la eveniment au ajuns și pompierii. Colegii mirelui au ținut să-i felicite pe soți, să le stropească drumul cu apă și să le ureze astfel un drum plin de noroc în viață.

Evenimentul a avut loc în afara orașului, la un frumos restaurant de la Măgdăcești.

Nunta noastră va avea loc anul acesta, într-un anotimp frumos, asemeni relației noastre. Am planificat, căutat și cântărit totul atât de mult, încât vreau să cred că petrecerea de nuntă într-adevăr le va fi pe plac tuturor celor care ne vor fi alături de noi în acea zi. De pe acum vreau să mulțumesc oamenilor care au ales și au fost de acord să fie cu noi atunci. E un efort, iar recunoștința noastră e fără margini. Ne dorim o nuntă de neuitat, după care să urmeze multe alte evenimente frumoase, firești unei vieți omenești.

Însăși nunta ne-o dorim deosebită, iar cel mai important – emoționantă și de neuitat, pentru că deja o vizualizez în fiecare zi. Intenționăm, pe anumite aspecte, să evidențiem tradiția. Consider că e ceva care scoate din anonimat și care servește drept omagiu bunicilor și părinților. Important e să iasă un eveniment al nostru și fără cusur” – ne spuneau soții, în luna februarie a acestui an.

18274882_770072229840986_1827379496355317405_n

Vă îndemnăm să le descoperiți frumoasa poveste de dragoste în acest interviu integral:

Diana Țurcan & Alexandru Țuțu: „Credem că soarta ne iubește. Serviciul în care activăm a fost marele nostru noroc”

Casă de piatră și multă fericire tinerei familii!

Foto: Facebook.com