Artista din România, la 41 de ani, arată mai muklt decât sanzițional. Se pare că secretul ei este o dietă potrivită și nu una oarecare. Paula Seling, împreună cu soțul său, Radu Bucura, au adoptat un regim alimentar vegan. Astfel, de doi ani, nu consumă deloc produse de origine animală. 

Ce conține acum meniul cântăreței și cât de bine se simte de când a eliminat complet toate produsele de origine animală, aflați din acest interviu exclusiv, oferit publicației click.ro.

De aproximativ o lună, Paula Seling a lansat un vlog culinar în care împărtășește rețete sănătoase, vegane. „Doresc să demontez prejudecățile că viața vegană e lipsită de gust și foarte scumpă. Dacă măcar pentru o zi, o săptămână, un an sau chiar și pentru o masă, cineva se decide să se hrănească bazat pe plante, consider că și-a atins scopul. Între timp am filmat un nou videoclip pe care îl vom lansa curând. De fapt, pregătesc două noi videoclipuri pe care le vom lansa imediat ce sunt gata, totodată înregistrări noi și spectacole live și online, pe care le puteți găsi pe pagina mea de Facebook și Youtube”,dezvăluie artista.

Este interesant faptul că interpreta nu știe câte kilograme cântărește acum: „Prefer să văd dacă mă simt bine și dacă îmi place ce văd”, iar ce ține de greutatea ideală aceasta consideră că nu trebuie să-ți bruschezi corpul, ci să o iei mai încet: Schimbările mari se întâmplă pe perioade mari de timp”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling) pe

Secretul vedetei nu constă în diete drastice: „Nu țin dietă ci am un regim de viață sănătos, bazat pe o alimentație exclusiv din plante. Încerc să respect regulile pe care le-am învățat de la domnul doctor Liviu Deacu, nutriționist, și care mi-a prezentat cât se poate de clar de ce am luat cea mai bună decizie a vieții mele atunci când am decis să nu mai particip la suferința animalelor”.

Paula Seling și soțul său au fost vegetarieni timp de 10 ani, ceea ce presupunea că renunțaseră la carne, nu și la produse lactate, ouă, pește sau fructe de mare. Când au devenit vegani, au renunțat și la toate produsele de origine animală.

Iată cum arată un meniu pentru o zi:

Nu există o zi cu meniu la fel. Mănânc cât mai variat, salate multe de frunze verzi, broccoli, conopidă, mazăre, fasole, năut, chia, chinoa, etc. Meniul este bazat pe câteva principii simple și pe combinații de alimente din grupele principale: legume, cereale, verdețuri, leguminoase boabe, oleaginoase, fructe și plasarea lor în meniu în funcție de metabolism și necesitățile organismului. De exemplu, seara e indicat să nu mâncăm fructe pe care le putem mânca dimineața. Porțiile de fructe să nu fie mari. Leguminoasele boabe (fasole, năut, linte) conțin proteină de calitate și le combin cu garnitură din crucifere (broccoli, conopidă, varză), ciuperci, leguminoase verzi (mazăre) și cu verdețuri valoroase (ruccola, spanac, etc). Am renunțat la cafea, nu beau alcool, beau ceaiuri, mai ales verde și alb, pe care le consider un dar incredibil de sănătos. Deseori îmi fac suc de tulpini de țelină, pe care îl beau dimineața, după un pahar de lămâie cu apă, pe stomacul gol, procedeu ce alcalinizează corpul și aduce vitamina C. Pentru rețete, urmăriți vlogul meu”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling) pe

Citiți continuarea interviului pe click.ro și aflați ce recomandă are vedeta pentru viitorii sau actualii vegetarieni.