A plecat departe, în lumea mare, unde și-a construit o carieră de succes. Moldoveanca noastră care a ajuns în topurile revistei Forbes însă nu a uitat de rădăcini și de limba mamei. Mariana Dahan este parte din campania „Povești de Acasă” a CCF Moldova și citește o poveste pentru copii în limba română.

Dintr-un alt colț al planetei, de la mal de ocean, Mariana Dahan se implică activ în ajutorarea copiilor din familii defavorizate de la noi, fiind ambasadoarea CCF MOldova. Iată povestea pe care a lecturat-o moldoveanca în cadrul campaniei.

„Am ajuns la finalul campaniei „Povești de-acasă”, din acest sezon.

În încheiere, v-am pregătit un moment de poveste alături de Ambasadoarea CCF Moldova, Mariana Dahan.

Chiar dacă acum se află în celălalt colț de lume, Mariana susține cu multă încredere și implicare munca echipei CCF Moldova și a partenerului nostru Hope and Homes for Children, în întreaga lume.

Hai să ne adunăm grămăjoară și să ascultăm povestea „Culegătorul de stele” de Mihaela Strenc.

📖 73 000 de copii din întreaga țară sunt expuși pericolelor generate de sărăcie. Familiile lor trăiesc în lipsuri, riscuri sociale și medicale, iar zilele lor sunt greu încercate de pandemie. Ei au nevoie de fiecare dintre noi pentru a trece cu bine de acestă perioadă. 💙Alătură-te echipei Copil, Comunitate, Familie în această luptă! Fă o donație pe platforma online CCFmoldova.org ➡️ sau alătură-te comunității noastre de patroni, fii parte din munca noastră”, ne îndeamnă cei de la CCF Moldova, #cugrijafațădecopii.