Dacă acum câțiva ani era adepta stilului sexy și cânta piese de muzică ușoară, astăzi, Victoria Lungu s-a reprofilat. Artista pregătește o supriză pentru toți fanii săi și anume un album de muzică populară. Totuși, nu a renunțat definitiv la proiectul „Vicky Lu”, cel cu care a uimit în rol de femeie fatală.


În acest an, în repertoriul Victoriei Lungu au apărut un șir de piese populare, iar, în curând se va putea lăuda cu una dintre cele mai mari realizări din viața sa:

„M-am gândit că e bine să fac ceva frumos. E pentru o viață întreagă. A fost mare nebunie în capul meu, pentru că trebuia să mă documentez din ce zonă este ia sau cum trebuie să-ți faci machiajul la muzica populară. E o școală pe care trebuie să o înveți dacă respecți ceea ce faci tu”, a declarat interpreta pentru emisiunea Paparazzi de la Jurnal TV.

Chiar dacă are aproape zece costume populare în garderobă, artista nu se oprește aici. Pentru că nu este adepta aparițiilor repetate în aceeași ținută, Victoria Lungu își propune să surprindă de fiecare dată când urcă pe scenă.

Se pare că succesul pe care l-a înregistrat cu diversele colaborări din muzica ușoară nu au fost semnificativ pentru cântăreață. Lucruri mult mai importante au contat cu adevărat:

„La mine a decedat tatăl, după care mama. S-au întâmplat multe evenimente care pot pune un artist la cumpănă și care te fac să te gândești ce vrei să faci, ce muzică vrei să cânți”.

Totuși, Victoria nu uită să se mențină în formă, în special la capitolul aspect fizic. Pe contul său de Facebook, apar deseori poze în care aceasta este la sală sau la un salon de frumusețe. Nu o dată, interpreta a mărturisit că este adepta unui mod de viață sănătos.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: