Artista Irina Bivol a ales să facă o schimbare semnificativă în viața sa și, de ceva timp încoace, o poți găsi nu doar pe scenă, ci și la birou, activând într-o agenție de turism. Această provocare a fost primită cu entuziasm de către Irina. Împreună cu fratele său Anatol Bivol, au fost invitații unei noi ediții a emisiunii “Iubește viața”, unde au împărtășit despre noile lor realizări și au evocat amintiri din copilărie, transmite tv8.md

După perioada pandemiei de COVID-19, Irina a dezvăluit că a luat decizia de a se muta cu familia în Anglia pentru o vreme. Deși s-a simțit bine alături de familie și de compatrioții săi, a recunoscut că dorul de casă o afecta.

„După pandemia prin care am trecut, a fost o pauză, ne-am așezat și am așteptat să revină timpurile. Spectacolele s-au reluat greu și complicat, iar pauza pentru noi s-a prelungit. Atunci, am decis sa mergem în Marea Britanie. Ne-am dus cu gândul să ne stabilim, nu pot spune că nu m-am simțit bine, am întâlnit oameni minunați, concetățeni de-ai noștri și ne-am împrietenit, dar e o țară cu principiile și regulile ei, mentalitatea și totul… am trecut și momente mai complicate, Anglia este unica țară în care acum se obțin actele greu, dar ne-am ținut pentru că am fost familia alături, asta te face mai ușor să treci prin greutăți“, a povestit Irina.

În acea perioadă nu tocmai ușoară, Irina ne-a comunicat că a primit o invitație de a se întoarce în țară pentru a desfășura o activitate complet diferită.

„Nici în cel mai ascuns gând al meu nu-mi dădeam seama despre ce ar fi fost vorba, dar lucrurile se aranjează involuntar. Am acceptat cu mare bucurie invitația, am analizat-o timp de o lună și am zis că e foarte apropiat de mine. Activez într-o agenție de turism, avem o echipă minunată, suntem trei fete. Mie chiar îmi plac provocările când merge vorba de ceva nou“, a conchis Irina.

În legătură cu alegerea făcută de sora sa Irina, Anatol Bivol menționează că i-a dat sfatul să-și facă treaba “sincer și cinstit”. Chiar dacă ea plecase în Anglia, Anatol spera totuși că atunci când se va întoarce, vor putea să cânte împreună noile melodii compuse.

„Eu aveam pregătite câteva piese și ziceam că dacă Irina se întoarce, atunci ar fi bine măcar pentru noi. Dacă noi până acum zburdam, acum a venit timpul leger să mergem și să alegem dacă trebuie să mergem acolo sau nu trebuie“, a povestit Anatol.

Puțini sunt cei care știu că familia Bivol este compusă din patru frați și surori: Anatol, Marina, Irina și Natalia. Legătura dintre ei este extrem de strânsă și apropiată.

Asta doar părinților noștri, mai cu seama mămica noastră care ne-a educat în spiritul acesta. Avem o relație minunată. Astea sunt cele mai frumoase și minunate valori în viața unui om și dacă le ai te simți un om bogat. Viața îți aduce multe încercări, dar dacă cei dragi îți sunt alături când îți este greu, este minunat și surorile noastre sunt niște ființe extrem de minunate“, a povestit Irina, care a recunoscut că între ea și Anatol mai există uneori anumite divergențe.

La noi se mai întâmplă să avem divergențe, contradicții, dar e o chestie normală, dar mereu încercăm să aplanăm situațiile în mod binevoitor și pașnic“.

În acest an, frații Irina și Anatol Bivol sărbătoresc 33 de ani de activitate scenică. Desigur, se simt bine, însă de-a lungul anilor au întâmpinat diverse provocări pe care le-au depășit cu succes împreună.

Distribuie articolul: