A devenit celebră pe când avea doar cinci anișori cucerind milioane de oameni cu zâmbetul ei. Ionela Țăruș are zâmbetul la fel de molipsitor chiar și la 14 ani.

 

Dansatoarea Ionela Țăruș a împlinit pe 20 ianuarie, 14 ani. Adolescenta și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere la Londra, orașul în care s-a mutat împreună cu familia pentru a avea șansa la un viitor mai bun.

Chiar dacă este la mii de kilometri de Moldova, Ionela Țăruș a primit numeroase felicitări și urări de „La mulți ani!” din partea rudelor, a colegilor și a prietenilor rămași în țară. Tânăra a rămas impresionată și le-a mulțumit tuturor pentru cuvintele calde pe car le-a primit.

„Salutare 14 și adio 13 ani. Îți mulțumesc Doamne pentru încă un an frumos: plin de zâmbete, energie și reușite. În acest an am descoperit o nouă parte din mine, am făcut un pas imens care mi-a schimbat complet viața și am întâlnit oameni care mi-au oferit suportul în toate pornirile mele. Îți mulțumesc Doamne pentru obstacolele pe care mi le-ai trimis pentru că am învățat să lupt ca să câștig. Vă mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, este mesajul adolescentei. Aceasta a publicat și o imagine care o arată la diferite vârste, poze de care prietenii Ionelei au rămas încântați.

Ionela Țăruș a devenit celebră la doar cinci anișori, când alături de partenerul său de dans, Mihai Ungureanu, participa la un concurs și cucerea milioane de oameni nu doar cu profesionalismul de care dădea dovadă ci și cu zâmbetul ei molipsitor.

Foto: Google. com, Instagram.com

Vezi și: Ionela Țăruș, o adolescentă exemplară. Ce simpatică este cunoscuta dansatoare în uniforma școlară londoneză (Foto)