Niciun estetician din lume n-ar fi ajutat-o să obțină titlul de femeia cu cea mai frumoasă piele din lume, dacă Jennifer Lopez nu ar fi moștenit de la mamă cele mai frumoase trăsături ale corpului. Diva de 45 de ani și-a petrecut Crăciunul alături de cea care i-a dăruit viață: Guadalupe Rodriguez.

Anul 2015 a fost unul special pentru Jennifer Lopez. Anume în acest an vedeta și-a îmbinat în cel mai frumos mod independența și relația sa cu iubitul Casper Smart, gemenii, dar și mama. Spunem asta, analizând fotografiile de familie pe care diva le distribuie tot mai frecvent pe rețelele sociale.

Una dintre ultimele fotografii care apare pe contul de Instagram al interpretei o afișează pe vedetă alături de mama sa, care are peste 60 de ani. Întâlnirea avea loc în contextul Crăciunului. Selfie-ul vedetei a plăcut mult internauților, anume de aceea fotografia a adunat mai bine de 460 000 de aprecieri în doar 4 zile.

Tot de Crăciun, Jennifer și-a avut alături iubitul, dar și gemenii. În 2016, este mai mult decât posibil ca pe inelarul vedetei să apară din nou verigheta!

Foto: Instagram, Facebook, Turgeon-Steffman / Splash

Distribuie articolul: