Ești un antreprenor progresist? În 2023 trebuie să fii prezent pe online pentru ca brandul tău să cunoască o creștere exponențială a expunerii și a gradului de recunoaștere. Mai mult, dacă vrei să crești vizibilitatea brandului tău și să te bucuri de venituri sporite, atunci SEO este soluția antreprenorilor cu rezultate, de care ai și tu nevoie.  

Or, evoluția rapidă a marketing-ului aduce cu sine o mulțime de provocări. Strategiile de marketing online, adaptate pentru site-ul tău și implementate corect, îți aduc poziționări mai bune decât cele pe care le dețin concurenții tăi. Iar toate acestea combinate, îți deschid o mulțime de oportunități pe care le poți folosi pentru business-ul tău.

De ce SEO este răspunsul la întrebările tale despre o promovare eficientă?

În era digitală, strategiile și tacticile de marketing clasic nu mai funcționează de unele singure. Promovarea online de calitate reprezintă noua abordare din lumea afacerilor de succes. Această soluție aduce vânzări considerabile business-urilor, pentru că azi consumatorul se informează online în proporție mai mare de 80% înainte de a face orice achiziție. Așadar, cei care au reușit să se adapteze rapid la noile realități, au început să-și construiască o vizibilitate mai bună și, bineînțeles, să atragă publicul țintă. Dacă dorești rezultate uimitoare, atunci să apari în top pentru toate cuvintele și frazele cheie relevante afacerii tale este soluția de care ai nevoie.

Așadar, SEO înseamnă optimizarea site-ului pentru atragerea publicului țintă potrivit, prin creșterea vizibilității site-ului tău în rezultatele căutării în motorul de căutare Google, și include:

  •         optimizarea link-urilor interne, a imaginilor și a conținutului textual, cu cuvinte cheie;
  •         optimizarea structurii site-ului;
  •         îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii;
  •         optimizarea externă (publicarea articolelor publicitare pe site-uri relevante, obținerea link-urilor puternice spre site, bannere etc.);
  •         optimizarea pentru căutările de tip voce.

Înscrie-te chiar acum la cursul de SEO și Digital Marketing predat de Alina Hasnaș, specialistă SEO cu 7 ani experiență în domeniu și adu site-uri în top 5 Google în cel mai scurt timp! Pentru comoditatea ta, cursul este ținut online, are durata de o oră și are loc de 3 ori pe săptămână. Toate lecțiile sunt înregistrate și le poți privi în reluare, de câte ori dorești. Dacă vrei să afli mai multe despre cursul de SEO care începe din data de 30 ianuarie, aruncă un ochi aici: https://seolitte.com/curs-seo/. Compania SEOLITTE poate fi contactată la +373 69 809 235 (Moldova) sau lasă-le un mesaj pe [email protected] și ei vor veni cu cea mai bună ofertă pentru tine!

Vezi o prezentare a cursului aici:

Distribuie articolul: