Îți dorești un job bine plătit care să-ți ofere libertatea de a lucra de oriunde în lume? Știi că în IT se fac bani buni, dar ca să intri în IT ai de învățat o grămada? Programarea backend și frontend, de exemplu, cer de la un an de studii la 1,5 ani ca să fii acceptat ca programator junior; să fii tester e ceva mai simplu, dar tot ai de învățat măcar jumătate de an… Iar apoi încă trebuie să găsești o companie dispusă să te angajeze și să te tot învețe până ai deprinderi solide.

În schimb, dacă ai vreo afinitate pentru marketingul online, îți propunem să descoperi jobul de SEO Specialist. Un expert în SEO optimizează site-uri ca ele să apară în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, precum Google. Această profesie este, de fapt, printre cele mai accesibile și mai cotate în 2023. Știai că la nivel global salariul mediu al unui SEO Specialist este $4000? Un alt avantaj al lucrului în SEO este valabilitatea profesiei, or, an de an, cererea pentru acest serviciu crește vertiginos, iar SEO va continua să fie relevant atâta timp cât vor exista site-uri și se vor face achiziții online.

Știm cu toții că după criza pandemică și odată cu declanșarea războiului ruso-ucrainean, mulți oameni și-au pierdut jobul sau relevanța ca specialiști, așa că a studia SEO este o opțiune perfectă pentru a lucra oriunde în lume.

Tocmai din aceste motive, îți propunem un curs accelerat, de 2 luni, în care să însușești de la zero profesia de SEO Specialist. Îți poți răscumpăra în câteva zile investiția în aceste cunoștințe și te vei alege cu o profesie modernă și interesantă.

Pentru cine este jobul de SEO expert?

  •         Pentru cei care vor să aibă un loc de muncă relevant, unde aduc o schimbare palpabilă.
  •         Pentru cei ce vor să se dezvolte continuu (nu doar financiar, ci și în planul cunoștințelor).
  •         Pentru persoanele cărora nu le este frică să se reinventeze și să-și aprofundeze periodic cunoștințele profesionale.
  •         Pentru cei care vor libertate și flexibilitate pentru a putea lucra de oriunde din lume.

Înscrie-te chiar acum la cursul de SEO și Digital Marketing predat de Alina Hasnaș, specialistă SEO cu 7 ani experiență în domeniu și adu site-uri în top 5 Google în cel mai scurt timp! Pentru comoditatea ta, cursul este ținut online, are durata de o oră și are loc de 3 ori pe săptămână. Toate lecțiile sunt înregistrate și le poți privi în reluare, de câte ori dorești.

Dacă vrei să afli mai multe despre cursul de SEO care începe din data de 30 ianuarie, aruncă un ochi aici: https://seolitte.com/curs-seo/. Compania SEOLITTE poate fi contactată la +373 69 809 235 (Moldova), +40726794856 (România) sau lasă-le un mesaj pe info{@}seolitte.com și ei vor veni cu cea mai bună ofertă pentru tine!

Distribuie articolul: