Prințul Charles și-a exprimat clar sentimentele față de serialul de pe Netflix atunci când a dezvăluit că nu a văzut niciodată „The Crown”. Amintim că duminică a avut loc premiera noului sezon al serialului, sezon în care este prezentată și istoria dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. 

Al patrulea sezon se axează pe căsătoria dintre el și regretata Prințesă Diana, fiind descrisă în 10 episoade lupta secretă a Dianei bulimia, pe fondul mariajului ei nefericit. Deși seria a fost promovată atât de fani, cât și de critici, cu Familia Regală nu a mers așa de bine.

Foto: Vulture.com

O sursă apropiată de Charles, în vârstă de 72 de ani, a declarat pentru publicația The Sun că el nu are nicio părere despre serial pentru că niciodată nu a avut interesul să îl urmărească. „Alteța Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată „The Crown”. Nici nu cred că știe că va apărea un sezon nou.”

De asemenea, sursa apropiată de Prinț a dezvăluit: „Serialul nu ține cont de persoanele implicate ce au viața exploatată. Publicul nu ar trebui să fie păcălit și să creadă că este o portretizare exactă.”

Ce crede Prințul Charles de serialul „The Crown”. 

Potrivit sursei, Prințul Charles crede că a fost pus într-o lumină extrem de nefavorabilă din cauza serialului. În serie, el este interpretat de către Josh O’Connor, iar Prințesa Diana de către Emma Corrin.

Cele mai noi 10 episoade ce fac parte din sezonul patru o urmărresc pe Diana, ce a murit tragic într-un accident de mașină în 1997, devenind din ce în ce mai singură și simțindu-se nu prea bine după ce se mută în Palatul Buckingham, înainte de nunta ei din 1981 cu Charles. De asemenea, o putem vede pe aceasta luptându-se cu bulimia, iar aici Emma a avut un rol de jucat, implorând șefii să includă tulburarea alimentară a Dianei în poveste.

Sursa

Distribuie articolul: