Deși are doar trei ani, prințesa Charlotte este un adevărat fashion icon. Singura fiică a ducilor de Cambridge aduce miliarde de dolari la economia britanică, prin prisma faptului că este un reper din punct de vedere vestimentar. Hainele cu care este văzută micuța se vând în doar câteva secunde.  

„Copiii regali au un impact pozitiv asupra vânzărilor de haine şi jucării pe care le afişează în public. În acest sens, ei au un efect simlar asupra brandurilor precum mama lor, ducesa de Cambridge, care, precum legendarul rege Midas, pare să transforme în aur tot ce atinge”, a explicat şi directorul executiv al Brand Finance.

Kate Middleton are grijă ca fiecare apariție ca copiilor să fie impecabilă. Astfel că George, băiatul cel mare al cuplului, nu va purta niciodată pantaloni lungi în public și nici Prințesa Charlotte altceva în afară de rochițe. Motivul? Stilul celor doi copii este strâns legat de tradiționalismul familiei regale.

„Dacă te uiți la poze cu regalități la vârste fragede, de la Prințesa Anne la Prințesa Charlotte, veți observa că ei tind să poarte rochițe baby-doll când sunt în public alături de părinții lor. Știți voi, look-ul curat, tradițional”, a declarat expertul regal Marlene Koenig.

Nu există nicio restricție în privința purtării pantalonilor pentru Prințesa Charlotte, cum, de altfel, nu există una nici pentru Ducesa de Sussex. „Nu sunt reguli care să interzică pantalonii. Dacă Ducesa este în public alături de Charlotte, cel mai probabil, Prințesa va purta o rochie, având în vedere vârsta ei. Același lucru se aplică și pentru portretele oficiale. Mă aștept ca atunci când copiii sunt acasă și se joacă în grădină să poarte haine casual, mai lejere”, a adăugat Marlene Koenig.

clickpentrufemei.ro

Distribuie articolul: