După Megxit, Ducii de Sussex au început să observe neînsemnătatea sa față de publicul larg, cel puțin astfel consideră experții. La momentul actual, cuplul participă la diverse proiecte sociale și apar regulat în diferite conferințe organizate pe platforma Zoom. Însă apare întrebarea, oare aceste lucruri „minore” le vor salva popularitatea?

Recent, în podcastul  „Pod Save the Queen”, un expert regal, Russell Myers, și-a expus opinia referitor la situația actuală a ducilor, care a provocat multe comentarii în mediul online. „Sunt obișnuiți să fie precauți, să stea în cetatea lor de nepătruns, vorbind despre lucruri care îți vin cu ușurință în minte fără ajutorul lor”, a comentat expertul.

El de asemenea a menționat că ducii de Sussex deja nu mai trebuiesc nimănui, în special pe fundalul ducilor de Cambridge și prințului Charles. Expertul spune că ei cu adevărat se axează pe probleme majore și încearcă să le soluționeze. „Evident că ei rămân în urmă”, spune Russell.

Prezentatoarea podcastului, Ann Gripper, a menționat și despre ultimile apariții a cuplului în unele conferințe pe Zoom, dar și la summit-ul Fortune Women Virtual. Potrivit acesteia, soții scot în lumină probleme sociale importante, doar că ei încă sunt în procesul de căutare a soluțiilor.

Pe fonul ducilor de Cambridge și prințului Charles, expertul spune că soții au de pierdut, din motiv că aceștia s-ar fi limitat numai la vorbe dulci, fără să întreprindă acțiuni concrete. De exemplu prințul William a înființat premiul The Earthshot Prize, un proiect în cadrul căruia vor fi premiați 50 de activiști civici, care luptă cu încălzirea globală și situația ecologică din lume.

Prințul Charles, la rândul său, a venit cu o inițiativă prin care a venit cu un apel la comunitățile de investitori și oameni de afaceri, să ia anumite măsuri pentru a eficientiza economia țării, dar și pentru a o face mai durabilă. Astfel, ducii de Sussex au multe de învățat de la rudele lor.

Sursă: marieclaire.ru