Masajul feței este una dintre cele mai vechi metode de îngrijire a tenului. La ea apelau chinezii, indienii, grecii antici și japonezii pentru a preveni îmbătrânirea, pentru revitalizarea, hidratarea pielii, precum și ameliorarea durerilor. Am discutat cu Daria Goroșenco, autoarea a 15 tehnici exclusive de masaj facial concepute necesităților individuale ale fiecărui tip de ten și afecțiune, despre beneficiile acestei terapii pentru tenul feței.

În anul 2006, Daria Goroșenco a fost prima esteticiană care a dus în Republica Moldova hiromasajul facial, iar peste doi ani, a fost cea care a demonstrat și răsfățat moldovencele cu masajul sculptural pentru ten și corp. Ulterior, a dat lovitura cu masajul de autor Sugar Biolift pentru care a fost invitată în mai multe țări, astfel încât să îl transmită și să învețe esteticienii din întreaga lume. Mai mult, cu masajul Biolift, Daria Goroșenco a ajuns și la Campionatul European de Spa Masaj unde a câștigat medalia de aur.

De ce avem nevoie de masajul facial?

„Odată cu trecerea anilor, pielea tenului și a decolteului își pierde elasticitatea și fermitatea. Ovalul feței se deformează, iar dacă avem un mod de viață nesănătos, atunci pierdem și tonifierea, luminozitatea, precum și aspectul proaspăt. La fel, cearcănele devin o parte integrată a corpului, iar mușchii feței sunt tot mai încordați. Pentru a scăpa de aceste probleme, imperfecțiuni și în același timp, pentru a preveni îmbătrânirea, apariția ridurilor, sunt necesare multe produse și proceduri cosmetice care costă timp, bani și nu îți garantează rezultate pe termen lung. În schimb, masajul facial e o soluție care include toate necesitățile tenului. Secretul eficacității constă în adaptarea și personalizarea tehnicilor, precum și includerea acestora în rutina zilnică”, povestește Daria Goroșenco.

Care sunt beneficiile masajului facial?

  • Redă și păstrează aspectul proaspăt și relaxat tenului;
  • Previne apariția și minimalizează cearcănele;
  • Oferă tonifiere pielii decolteului și tenului;
  • Minimalizează și contribuie la dispariția ridurilor fine, de expresie și adânci;
  • Redă luminozitate tenului;
  • Provoacă eliberarea propriului colagen și elastină;
  • Redă forma naturală a ovalului feței;

Daria a testat pe sine cele 15 tehnici de masaj facial concepute de ea și le-a văzut efectul „pe propria piele”. Mai mult, esteticiana va povesti despre soluții cu pași concreți pentru prevenirea și stoparea procesului de îmbătrânire a pielii într-un webinar, joi, 20 august, începând cu ora 20:00.

Înscrie-te acum, e absolut gratuit.

„🎁 Ca să mai reduc din emoții, m-am gândit să vă ofer ceva, un bonus, pentru cei care vor fi alături de mine până la finalul webinarului şi anume 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐫𝐞ț𝐞𝐭𝐞 𝐡𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐦ăş𝐭𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 pe care le folosesc, iar în calitate de cosmetolog le recomand cu cea mai mare încredere”, mai scrie Daria Goroșenco.

🔴 Înregistrează-te la webinar şi află cum previi şi stopezi îmbătrânirea pielii. Link pentru înregistrare.