Ivanka Trump a fost întotdeauna considerată fiica iubită a tatălui ei și i-a oferit un sprijin neclintit în toate eforturile sale. Cu toate acestea, spre deosebire de Donald, care a refuzat categoric să fie la inaugurarea lui Joseph Biden pe 20 ianuarie 2021, fiica sa intenționează să participe la un important eveniment de stat. Potrivit unui membru al Casei Albe, această decizie l-a întristat pe președinte, dar Ivanka intenționează să-și salveze cariera politică prin acest gest simplu.

Capitala americană este cuprinsă de un adevărat haos, iar Casa Albă a reușit chiar să devină „un circ pe steroizi”. Donald Trump se confruntă cu punerea sub acuzare și o analiză detaliată a tuturor faptelor sale comise ca președinte în instanță. Și, deși Trump urmează să părăsească Washingtonul în doar o săptămână, adversarii săi politici încearcă să complice ultimele zile ale mandatului lui Donald, făcându-l pe președinte să răspundă pentru ceea ce se întâmplă.

În acest sens, mulți cred că „prima fiică”, care a servit ca consilier al președintelui, ar dori să-și salveze reputația. „Ivanka este îngrijorată de faptul că cariera ei politică promițătoare este în pericol și face tot ce poate pentru a-și salva reputația”, a declarat pentru Daily Mail o sursă care a cerut să rămână anonimă. Potrivit informatorului, Ivanka este convinsă că, participând la inaugurarea lui Biden, va fi considerată „o jucătoare bună și va obține sprijinul viitorilor suporteri”.

Pentru a participa la inaugurarea lui Biden, Ivanka ar fi nevoită să refuze să participe la un eveniment important pentru Trump, programat și el pentru 20 ianuarie. „Ea a spus că trebuie să-și apere ambițiile politice și că nu va strica totul prin participarea la lansarea campaniei tatălui ei, care este programată pentru aceeași zi. Ea a lăsat acest lucru pe seama tatălui său și a lui Donald Jr”, a împărtășit sursa.

Din păcate, capul familiei nu a fost mulțumit de această intenție. „Președintele i-a spus fiicei sale că prezența ei la inaugurare i-ar costa mii de susținători și va fi cea mai proastă decizie pe care a luat-o vreodată”, au spus informatorii.

Potrivit altor surse, informațiile despre intenția „primei fiice” de a participa la ceremonia de inaugurare a următorului președinte sunt ficțiuni. Tensiunile din societatea americană rămân ridicate. Sursele spun că „Donald Jr. și Ivanka se discută reciproc, iar acest lucru nu este deloc nou, doar că [acum] totul a întrecut o anumită măsură”.