Marina Bîrnaz este o mare amatoare a dulciurilor, dar într-o bună zi a decis să mănânce sănătos, iar dulciurile obișnuite au fost înlocuite cu cele raw vegane. De la simpla dorință de a încerca deserturi sănătoase, a pornit afacerea care acum se bucură de succes și gusturi deosebite. Am provocat-o pe Marina să ne povestească mai detaliat despre deserturile raw vegane.

Sursă: Instagram

Deserturile raw vegane trebuie consumate pentru numărul mare de beneficii care îl au, Marina spune că în primul rând ele sunt sănătoase și nu provoacă boli, dar nici nu ne sperie de kilograme în plus. Pe lângă toate astea, ele sunt preparate din ingrediente naturale, benefice corpului nostru. Ingredientul principal în astfel de dulciuri este mierea, anume ea este generatoarea de glucoză și gustul deosebit. Iar în caz că cineva este alergic, mierea poate fi înlocuită cu alt îndulcitor.

„Viața trebuie să o trăim calitativ”.

Marina ne-a relatat că pentru a pregăti aceste deserturi, e nevoită să scoată din buzunar mai mulți bani, decât în cazul dulciurilor obișnuite. Dar ea este ferm convinsă că viața trebuie să o trăim calitativ. Cu siguranță că papilele noastre gustative vor observa anumite schimbări la gust, dar e ceva normal când înlocuiești ingredientele. Tânăra spune că diferența constă în faptul că ele sunt reci, dar moi și au un gust asemănător cu înghețata. Iar unele deserturi nu vor fi atât de pufoase precum versiunea originală.

Sursă: Instagram

Procesul de pregătire în cazul dulciurilor raw devine un pic mai migălos. Cea mai importantă cerință este hidratarea nucilor și semințelor înaintea preparării oricărui desert. De asemenea trebuie utilizat un robot de bucătărie, iar produsele care necesită încălzire, nu trebuie să depășească temperatura de 42 grade Celsius. Astfel, ne putem imagina câtă atenție și dăruire necesită aceste deserturi înainte de a ajunge pe masa de sărbătoare a unor persoane, respectiv, trebuie să apreciem această muncă.

Sursă: Instagram

Odată cu trecerea timpului, aceste dulciuri devin tot mai populare, iar Marina ne-a mărturisit că acum are cel puțin cinci comenzi pe zi, fiecare comandă fiind în cantități absolut diferite. Cine le poate comanda? Toți! Și chiar dacă sunteți alergici la anumite ingrediente, neapărat trebuie să anunțați despre acest fapt, ca ele să fie înlocuite cu cele care nu vă vor provoca anumite disconforturi și reacții adverse.

Distribuie articolul: