Casa de discuri din România Universal Music a organizat o petrecere în aer liber, la care au fost invitate o mulţime de vedete din industria muzicală. Surpriza serii a fost cuplul format din Andra – Cătălin Măruţă, el prezentând evenimentul, iar ea susţinând un recital de peste o jumătate de oră, care i-a încântat pe cei din jur.

David, fiul lor, a făcut senzaţie și el cu un dans special. La doar 7 ani, puştiul a fost plin de energie şi nu stătea o clipă locului. După ce mama lui a terminat recitalul, David a început să fugă încolo şi încoace, nu mai stătea la poze cu cei care îi solicitau şi probabil că se plictisise. Așadar, a scos as-ul din mânecă.

La un moment dat, Cătălin Măruţă îl filma pentru vlogul lui, iar David a început să execute la perfecție un dans de-al lui Michael Jackson, având o ţinută precum regele muzicii pop, care ne-a părăsit fix în urmă cu 9 ani. Puştiul a făcut show, iar la final și-a aruncat pălăria, pe care a prins-o mama lui.

Citește și: Andra a lansat cea mai fierbinte melodie a verii! „Sudamericana” o melodie în spaniolă care te va face să dansezi (Video)

Distribuie articolul: