David Manuchian este un bărbat frumos, cu ochii pătrunzători, albaștri. Numele lui a apărut recent în showbizul rusesc, dar, de atunci, este mereu în centrul atenției. Relația sa cu una dintre cele mai populare femei din țară, Olga Buzova, s-a încheiat scandalos.

Cariera lui David Manukyan se dezvoltă rapid: în ultimele șase luni acesta a devenit cel mai dorit invitat la evenimente muzicale și sociale și a ajuns gazda reality show-ului „Dom-2”.  În plus, și-a lansat propriul show: „Pretty Woman”.

În acest show, David ajută femeile să învețe să se iubească și să facă față problemelor cotidiene.

Woman.ru a reușit să-i ia un interviu, în care Dava a răspuns la câteva întrebări interesante despre femei:

Despre frumusețea feminină:

În primul rând, frumusețea interioară a unei fete este foarte importantă pentru mine, deoarece dacă este fericită în interior, radiază de energie pozitivă, strălucește, este imediat simțită și izbitoare. O astfel de fată ar arăta bine. Prin urmare, pentru mine, frumusețea feminină este atunci când o fată se iubește și radiază de energie pozitivă”, a spus Dava.

Despre iubirea de sine la femei: 

„În primul rând, trebuie să-ți pui întrebările „Cine ești?”, „Ce vrei de la tine și de la viața ta?” și răspunde sincer, pentru tine. Bazându-te pe răspunsuri, construiește-ți viața astfel, încât să-ți permiți să fii ceea ce dorești. Dacă nu îți place ceva în caracterul tău, în înfățișarea ta, schimbă-te. Și acceptă-te, apreciază-te, mulțumește-te lumii pentru toate lucrurile bune care ți se întâmplă”, a mai adăugat cântărețul.

Fată ideală, potrivit lui Dava: 

Nu știu, nu pot spune că fata ideală există. Idealul este un concept ciudat. Cred că oamenii se potrivesc individual, trebuie doar să aștepți și să găsești persoana cu care te vei simți confortabil. Dar aici țin să repet că oamenii nu ar trebui să caute un suflet pereche, cu care să se completeze reciproc. Nu poți transfera niciodată responsabilitatea pentru fericirea ta către o altă persoană. Trebuie să fii o persoană fericită pe cont propriu”, a răspuns Dava.

Foto: instagram / Dava
Sursa: woman.ru

Distribuie articolul: