David Beckham, la fel ca toți părinții își face griji pentru copiii lui. De data aceasta David este preocupat de relația amoroasă a fiului lui mai mare, Brooklyn. Conform unor surse acesta l-ar sfătui pe fiul lui să se distanțeze de iubita lui – Hana Cross. 

Îngrijorările lui David țin de faptul că tinerii, în ultima vreme, au început să se certe foarte des. Certurile tânărului cuplu se întâmplă chiar în mediul public, ultima dată aceștia au fost observați certându-se la Festivalul de la Cannes de față cu mai mulți martori.

„David are o legătură foarte puternică cu Brooklyn, iar ultima vreme părinții își fac griji pentru starea fiului lor. David își dorește ca Brooklyn să se gândească la modul cel mai serios despre șansele continuării relației cu Hana”, spune o sursă apropiată. 

David i-a cerut fiului său să nu-și aducă prietena la evenimentele de familie. Chiar săptămâna trecută, familia Beckham s-a odihnit în Miami și se pară că de această dată fără Hana.

„David l-a sfătuit pe Brooklyn să petreacă mai mult timp cu familia – acesta a dorit să înțeleagă ce se întâmplă cu fiul lui și să-l ajute. Davis știe că dragostea la această vârstă poate fi foarte nemiloasă și nu-și dorește ca fiu lui să mai ajungă în situația în care să se certe cu Hana de față cu alții”, a adăugat sursa.

Cu toate acestea, în loc să se implice foarte evident, David încearcă să se comporte calm încercând să-l ajute cu sfaturi. Totuși, toată lumea înțelege că Hana nu e adorată de David Beckham.

Romanul lui Brooklyn Beckham și Hana Cross a devenit cunoscut în decembrie. De atunci, numele lor a nimerit adesea în vizorul publicului. Totuși relația lor a luat o întorsătură neașteptată, la Cannes, aceștia se certau atât de tare încât a fost nevoie de intervenția gardienilor pentru a calma spiritele.

„Au băut puțin și apoi au început să se insulte unul pe celălalt. Hana s-a aruncat cu pumnii asupra lui Brooklyn”, au povestit martorii.

Incidentul a fost imediat raportat lui David și Victoriei Beckham, care “erau destul de supărați de această dramă publică umilitoare”.

Sursa: spletnik.ru