Weekend-ul trecut, câștigătoarea show-ului „Holostyak” a avut parte de o nuntă ca-n povești cu alesul inimii sale, Vladimir Chopov. Daria Klyukina le-a împărtășit fanilor săi, momentele speciale de la eveniment.

S-au căsătorit civil încă pe 19 septembrie și uite că două săptămâni mai târziu, cuplul a avut parte de o nuntă de vis în Italia, la Villa Balbiano, care datează din secolul 16 și estesituată pe malul lacului Como – acesta devenind o destinație turistică extrem de populară printre vedetele din Rusia, pentru petrecerile lor de nuntă și nu doar.

Mirii au dat o petrecere cu o zi înainte de nunta propriu zisă, așa numita pre-party, distrându-se la maxim alături de invitații lor, deja sosiți în Italia. Daria a purtat o rochie împănată scurtă și sandale prețioase, făcute la comandă.

A doua zi, pe 4 octombrie a avut loc evenimentul important, care s-a petrecut în grădina villei luxoase. La ședința foto de dimineață, alături de domnișoarele de onoare, tânăra a purtat o rochie lungă până în pământ.

La nunta modelului și a omului de afaceri au fost prezenți Yana Rudkovskaya, Dima Bilan și Nikolai Baskov, care au cântat și i-au moderat evenimentul, cum au știut ei mai bine. După imaginile distribuite de Daria, dar și de invitații săi, e clar că petrecerea luxoasă a fost bine organizată, veselă și… scumpă. Mireasa a purtat o rochie creată de faimosul designer Elie Saab care, ne dăm seama, este un articol vestimentar deosebit de valoros.

Ulterior mireasa și-a schimbat ținuta, optând de această dată pentru o salopetă elegantă, accesorizată cu capă până în podea.

În dimineața celei de-a treia zi, mireasa și-a organizat o ședință foto în grădină și în… piscină, la fel purtând o ținută „de nuntă”, compusă din costum de baie alb întreg, o rochie din voal și o capă semitransparentă.

Daria Klyukina și viitorul său soț, Vladimir Chopov, s-au cunoscut anul trecut la un concert. După doar câteva luni de relație aceasta a fost cerută în căsătorie. Ea a devenit cunoscută după ce a câștigat show-ul „Holostyak”, dar relația cu Egor Kreed a luat sfârșit la scurt timp după finalul emisiunii.

Sursa: Glamour.ru

Vezi și: Daria Klukina, căștigătoarea proiectului „Holostyak” s-a măritat, dar nu cu Egor Kreed (Foto)