De ceva timp, DARA a dispărut din showbiz-ul moldovenesc. Au trecut mai bine de 7 luni de când interpreta este stabilită cu traiul peste Prut. E la București, face muzică, multă muzică și pregătește noi lansări.

Despre proiectele ce urmează în cariera sa, dar și despre viața personală, DARA a vorbit „Într-un interviu de suflet”, cu Lili Lozan.

Schimbările întotdeauna nu vin cu pâine și sare

„A fost dificilă mutarea la București, dar acum este bine. Atunci când am semnat un contract cu cei de la Global Records, fosta mea producătoare, Alla Donțu, era implicată în foarte multe proiecte și nu cred că era un motiv să se supere.

Nu este simplu să-ți faci un nume pe piața din România, dar cu multă răbdare și muncă, lucrurile se întâmplă. Eu sunt sigură de asta. Recunosc că, uneori, chiar nu mai vrei nimic, vrei pur și simplu să stai în casă sau să-ți aduni bagajul și să pleci acasă, dar eu sunt destul de răbdătoare”, a spus DARA.

Ultimile piese scrise de mine sunt exact ceea ce simt acum.

„În curând, vreau să filmez patru piese în formatul live session, adică varianta live a pieselor. Ulterior, una din ele va avea și un videoclip oficial. Fac asta pentru ca oamenii să vadă ce am făcut eu în ultima perioadă.”

Când simt că sunt jos, mă gândesc ce trebuie să fac ca să mă ridic exact în acel moment

„În București, suntem o gașcă de interpreți moldoveni. Sunt foarte buni prieteni. Eu, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Denis de la „The Motans” și alții, am găsit limbă comună pe care încercăm să o menținem. Venim din aceeași țară, gândim la fel și e mult mai ușor să stai cu ai tăi”, menționează DARA.

Citește și: „Super zi, cu super fete!” DARA, Nicoleta Nucă și Irina Rimes, într-o escapadă la munte (FOTO)

„Omul drag care este lângă mine se simte mult mai bine fără să se povestească despre el și cred că așa e corect. Mereu am făcut asta și acum la fel”, a conchis interpreta cu referire la iubitul său.

Urmărește mai jos interviul integral:

.

După o lungă tăcere Dara-vorbește! Vedeți ce a spus aceasta despre Ala Donțu, dar și cariera ei în România. 😮

Posted by Prima ora on 20 Noiembrie 2017

Foto: Instagram.com, captură imagine; Video: Prima ora