Dara, Pasha Parfeni și trupa „Cosmos în Buzunar” și-au unit forțele și au făcut un cover spectaculos la celebrul hit – „Wake me up”, compus de regretatul Avici. DJ-ul a decedat în 2018 la vârsta de doar 28 de ani. 

Artiștii de la noi au filmat și un videoclip impresionant cu imagini din și despre Moldova.

„Suntem, ca și tine, într-o perioadă plină de provocări. S-ar părea că avem spiritul la pământ, dar privim sus și tindem spre începuturi mai bune, cu încredere. Învățăm să trăim din plin, aproape de oamenii și locurile dragi, acolo unde ne sunt originile.

Înainte ne așteaptă calea ce duce spre soare, unde nu vom mai fi separați de distanță. Vom lua aer în piept și ne vom inspira reciproc să descoperim locuri neexplorate, autentice.

Acest proiect ne dă speranța că vom reuși să renaștem, oferind sprijin unul, altuia. Este imnul anticipării tuturor stărilor pe care le vom trăi împreună. Destinația noastră nu va fi un loc, ci o experiență, un nou mod de a vedea lumea.

Privește Moldova cu alți ochi și regăsește-te în privirea ei”, este mesajul transmis de echipa care a realizat acest cover.

Distribuie articolul: