Dacă multe vedete au decis să respecte regimul de carantină și stau în casă, Britney Spears a cam încălcat regulile. Aceasta a arătat pe pagina ei de Instagram cum își petrece timpul, în această perioadă deloc ușoară. Iar dacă vrei s-o vezi pe vedetă făcând yoga sau dansând pe plajă, glisează mai jos.

Pentru Britney Spears carantina nu înseamnă doar stat în casă, vedeta iese la plimbări pe plajă, face yoga și își mai ridică spiritul cu o porție de dansuri, în singurătate. În imagini observăm cum, chiar și așa, Britney nu se supune și nu supune pe nimeni la vreun risc – plaja este goală.

„De fiecare dată când am ocazia, încerc să-mi mențin sănătatea și să respir cu aer curat… nu-mi încurcă nici bronzul pe care-l capăt în acest proces”, a scris vedeta alături de video pe care l-a încărcat pe pagina ei de Instagram.

La fel, Britney a menționat și despre Yoga, aceasta spune că o percepe ca pe o formă de rugăciune.

„Am făcut și yoga pe plajă… Yoga este o formă de a te ruga… toți avem nevoie de asta în aceste momente. Rămâneți pozitivi și buni la suflet”, a scris Britney.

Anterior, Britney a mai postat pe pagina ei de Instagram secvențe video în care dansează, iar în timp ce filma una dintre acestea, vedeta a ajuns să-și rupă piciorul. Momentul îl poți urmări mai jos.

Sursa foto & video: Instagram

Distribuie articolul: