Moldoveanul Radu Poclitaru ne duce faima de mulți ani în Rusia. După ce a fost coregraf pentru ceremonia de deschidere și încheiere a Olimpiadei din Sochi, apoi a devenit jurat în show-ul „Tantsui” („Танцуй!”), mai avem un motiv de mândrie și bucurie pentru Radu. 

Dansatorul originar din Chișinău, Radu Poclitaru îi va fi coregraf actorului Serghei Bezrukov. Vedeta cinematografului rusesc a obținut un rol de balerin pentru filmul numit „Posle tebea” („După tine”). Pentru această provocare, Serghei Bezrukov a apelat la serviciile talentatului dansator Radu Poclitaru

E greu să ni-l imaginăm pe Serghei Bezrukov în rol de balerin, însă, ținând cont de talentul pe care îl are Radu suntem siguri că va obține performanțe.

Radu Poclitaru are 43 de ani. Dansatorul s-a născut într-o familie de balerini din Moldova şi a copilărit în culisele Operei Naţionale. A studiat baletul la Chişinău, Odesa, Moscova, Perm şi Minsk. A montat în cele mai mari teatre din CSI, inclusiv în Bolşoi. Din anul 2006, are propriul teatru, Kyiv Modern-Ballet, în Ucraina.