Familia Țăruș a fost binecuvântată cu tocmai două talente mărețe și puțini știu însă că mentorul Ionelei a fost, dintotdeauna Carolina - sora sa mai mare, care trăiește și ea, din fragedă copilărie, o mare slăbiciune pentru dans. Astăzi, sora mai mare a împlinit 19 ani, motiv pentru care este mai mult ca oricând venerată pentru tot ce face.

Frumoasa „leoaică” din familia Țăruș își marchează astăzi a 19-a aniversare, fiind copleșită cu mesaje de felicitare. Nelipsit, de la această ocazie, nu a rămas nici mesajul mamei. Pe lângă mărturia sinceră pe care i-a făcut-o fiicei omagiate, Victoria Țăruș a împărtășit și un colaj foto cu felul în care arăra Carolina în copilărie, când abia se îndrăgostea de dans.

Victoria, mama dansatoarelor Ionela și Carolina Țăruș: „Investiția în copii e cea mai importantă”

„Astăzi, la a 19-a aniversare, din fetiţa cuminte, ascultătoare, modestă, te-ai transformat într-o adevărată domnişoară frumoasă, elegantă, rafinată, deşteaptă şi ca o adevarată reprezentantă al zodiei Leu: ambiţioasă, intelegentă, sigură în sine, generoasă, creativă. Îţi dorim tot binele din lume, sa fii înconjurată de oameni bini şi prieteni adevăraţi, să ai parte de mult noroc, sănătate şi să ai mari succese în tot ceea ce îţi propui, pentru un viitor luminos! Noi Te iubim mult şi vom fi mereu alături pentru a te susţine şi a încuraja în toate! LA MULȚI ANI!”

Surorile dansatoare Ionela și Carolina Țăruș, implicate în marile show-uri Psihedelia, la București!

20776772_10155541431314454_6550193975398498030_o

La frumoasa vârstă de 19 ani, Carolina nu doar că și-a făcut mândră familia grație performanțelor sale din cariera de dansatoare. Tânăra arată de-a dreptul fenomenal, sculptându-și un corp de toată admirația. Nu ne-am mira defel dacă în scurt timp, i s-ar propune contracte de colaborare în modeling.

La mulți ani, Carolina! Succese mari la facultate!

Carolina Țăruș absolvă liceul. Ce alegere academică va face după susținerea Bacalaureatului (FOTO)

Foto: Arhiva personală, Elena Andronache Photography

Distribuie articolul: