Designera și bloggerița Daniela Culev, își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare. Cu această ocazie Daniela a publicat niște fotografii și a transmis urmăritorilor un mesaj de mulțumire.

Cu zâmbetul pe buze și într-o rochie cochetă de culoarea cerului, Daniela pășește pragul de 30 de ani.

„Hello 30 !!! Bine ai veeeeeenit!!!!! Nu pot să îmi culeg și aleg gândurile de fericire și de gratitudine.

Nu simți când zboară timpul, ești copil, adolescent, tânăr și zburdalnic și baaaț 30, însă 30 e doar o cifră care a fost la fel inventată de oameni! Nu e nici început și nici sfârșit. E doar momentul potrivit să dai frâu tuturor visurilor și să ai dublă încredere în tine. Bucurându-te de fiecare aspect al vieții tale și fiecare secundă pe care o respiri pe această planetă. (Gânduri pentru atunci când o să am dublu ani) Mulțumesc părinților pentru această oportunitate de a trăi, oamenilor mei dragi, prietenilor (you know who you are) și desigur comunității mele desăvârșite care e mereu atentă și atât de caldă cu mine. Vă mulțumesc tare tare”, a scris fashionista.

Oamenii apropiați și urmăritorii ei au ținut neapărat să îi transmită Danielei cele mai frumoase urări.

Tânăra a purtat o rochie turcoaz cu mâneci bufante și croi drept, iar în mână a ținut un tort la fel de magic ca și ea, cu flori roșii și roz, iar culorile de bază au fost nuanțe de verde.

Designera Daniela Culev are o comunitate de aproape 50 de mii de urmăritori, și este mama a doi copilași.

Foto: Instagram/ Daniela Culev

Distribuie articolul: