Frumoasa Daniela Ciocanu curând va deveni mămică pentru prima oară. Aceasta ne-a oferit detalii deste cum decurge ultimul trimestru de sarcină, dar  și despre stilul de viață pe care l-a abordat înainte de marele eveniment. 

Noi am contactat-o să vedem cum se simte pe ultima sută de metri, înainte de marea minune care se va întâmpla în familia Ciocanu, Daniela s-a arătat binedispusă și ne-a oferit detalii exclusiviste despre starea ei actuală.

Daniela spune că în ultimul trimestru de sarcină nu mai este la fel de ușor, cu toate acestea ea rămâne a fi activă și foarte entuziasmată de ceea ce urmează să se întâmple în familia lor.

„Mă simt nu la fel de ușor, dar intenționat caut activități pentru a mă distrage de la disconfortul ultimelor săptămâni de sarcină. Fac multă mișcare, aquaaerobica, pilates și masaj”, spune aceasta.

 

Despre venirea bebelușului Daniela ne dă de înțeles că cel mai nerăbdător este soțul ei, Victor.

„Sunt foarte nerebdădoare, dar soțul e și mai nerăbdător”, spune ea.

Se pare că pentru venirea noului membru, în familia Ciocanu totul este bine pregătit. Daniela a mărturist că, camera pentru bebeluș este gata.

„Mă bucur că am reușit să pregătim 100 % odaia ei”, zice Daniela.

Printre altele, Daniela ne-a povestit, în contextul pauzei de la filmările pentru „Rețete și rețele”, că abia așteaptă toamna ca să revină pe micile ecrane, la Jurnal TV.

Noi îi urăm Danielei naștere ușoară și ca venirea noului membru în familia Ciocanu să le aducă numai bucurii!