O admirăm adesea în poze foarte șic și încercăm să ținem cont de ideile sale. Jurnalista Daniela Ciocanu poate fi însă și foarte stilată în ținute office. Recent ea a probat ținute de școală propuse pentru acest an adolescentelor de liceu. Provocarea i-a fost pusă în față grație titlului de #DigitalAmbassador „DinINIMĂ” 2018.

„E o provocare frumoasă să fii numită ambasador digital 2018 al brandurilor #dininima. Astăzi am fost în misiune specială la brandul #madeinMoldova @brio_model 🕵🏼‍♀️Toate parerile mele despre acest brand s-au dat peste cap. Știam demult despre el când mama mea îmi zicea ca cele mai frumoase ținute de oficiu le găsește în magazinul Brio, și așa și am ramas la ideea că e un brand ce produce modele pentru oficiu. 70% adevăr, însă am descoperit că acum „se coace” colecția “Back to school” pentru fete de la 14-18 ani. Ținute elegante, dar în același timp comode și practice. Am rămas plăcut surprinsă că în acest magazin am găsit multe modele pe placul meu. Rochiile de in m-au cucerit. Cei de la Brio sunt pe piață din 2001, și se mețin ferm în topul preferințelor doamnelor. Mereu caută să își diversifice gama de modele și vin cu ceva modern pe lângă modelele clasice”, a notat Daniela pe contul său de Instagram.

E o provocare frumoasa sa fii numita ambasador digital 2018 al brandurilor #dininima. Astazi am fost in misiune speciala la brandul #madeinMoldova @brio_model 🕵🏼‍♀️Toate parerile mele despre acest brand s-au dat peste cap. Stiam demult despre el cand mama mea imi zicea ca cele mai frumoase tinute de oficiu le gaseste in magazinul Brio, si asa si am ramas la ideea ca e un brand ce produce modele pentru oficiu. 70% adevar, insa am descoperit ca acum “se coace” colectia “Back to school” pentru fete de la 14-18 ani. Tinute elegante dar in acelasi timp comode si practice. Am ramas placut surprinsa ca in acest magazin am gasit multe modele pe placul meu. Rochiile de in m-au cucerit. Cei de la Brio sunt pe piata din 2001, si se metin ferm in topul preferintelor doamnelor. Mereu cauta sa isi diversifice gama de modele si vin cu ceva modern pe langa modelele clasice. Pentru a va convinge, am ales 4 tinute , unul la alegerea castigatoarei este pus in concurs ca si premiu. Esti curioasa despre acest giveaway? Curand vin si pozele cu tinutele pe care le-am ales🧚🏼‍♀️ si conditiile de participare. Va pup😘

O postare distribuită de Daniela Ciocanu (@danielaciocanu) pe

Pe tine care dintre ținute te-a cucerit?