„Penibile” – așa le numește Dana Budeanu pe vedetele care își expun copiii pe social media. Stilista critică dur vedetele și influencerii care pun poze cu copiii lor pe rețele, expunându-i astfel și câștigând bani pe seama lor. Budeanu le-a făcut cu ou și cu oțet în ultima sa emisiune „Verdict”, difuzată pe canalul stilistei.

„Luați cașcaval pe propriii copii”

„Eu nu percep, eu nu accept psihic expunerea propriilor copii pe social media, exploatarea imaginii copiilor, în vederea câștigării de cașcaval (n.r. bani). Cred că acești oameni au o lacună imensă de educație, bun simț, normă… deci nu există! Majoritatea penibilului ăsta de pe net ăși expun copiii, de când sunt în burtă. Cred că unele pentru asta și faceți copii. De când sunt în burtă, aceștia sunt expuși permanent pe rețele, sunt asociați ca imagine. Și-a dat acordul, ți-a zis plodul că poți să-l pui pe net? Nu ai cum să ai egoismul de a expune acest înger ca pe un produs. În secunda în care faceți asta, sunteți real… pentru mine nu mai faceți parte din categoria mame”, spune Dana în emisiunea sa, Verdict.

 

„Călcați în picioare acești îngeri”

Ca mamă, sunt și eu mamă… orice animal își protejează puii, instinctiv. Mamele animale își sacrifică propria viață ca nimic și nimeni să nu se poată apropia de puii ei. E o pornire firească. a-ți poza copilul, de când numai a apărut pe lume, a-l pune pe scutece și creme, din care scoți bani, apoi să-l obligi să spună că ceva e bun, a-ți antrena copilul să facă asta de la câțiva anișori, a-l încuraja să fie „produs expus pe social media” e o prostie. Nu mai ai cum să-ți aperi copilul de această nenorocire de social media. Vulnerabilitățile oricărui părinte sunt, în primul rând copiii și trebuie să îi aperi. Cum puteți să călcați în picioare acești îngeri?”, își întreabă Dana Budeanu urmăritorii.

„Este ca și cum îți vinzi copilul. Este împotriva instinctului matern. Lăsați-i în pace să aibă copilărie!” – Dana Budeanu

Vedeți toate argumentele stilistei în episodul nou „Verdict” și cum le califică ea pe vedetele care nu-și expun copiii. Acesta a adunat, în doar câteva zile, mai bine de 80 de mii de vizualizări pe Youtube.

Video: Verdict.ro