Dan Timofei, din Ungheni, și Artiom Topal, din Gagauzia, și-au reprezentat frumos țara. Cei doi au impresionat juriul nu doar prin prestația lor, dar și prin aspectul fizic. Juriul le-a asigurat trecerea în etapa următoare cu tichetul de aur. 

Artiom Topal a surprins jurații îndată cu apariția lui pe scenă: a intrat desculț, fără încălțăminte.

Provine dintr-o familie de muzicieni și probabil că talentul s-a transmis ereditar, la fel ca nuanța ochilor, albastră-azurie, prin care a reușit să o vrăjească pe Raluka: „E al meu! Ai cântat incredibil de frumos. Ai un pachet atât de frumos pe care ni l-ai oferit nouă în seara asta, aici. Îți mulțumim că ai venit și ai făcut acest moment. Ai fost foarte tare și mai ai ochii ăștia, dar repet nu e doar despre ochi…”.

Bunicii lui Artiom au cântat la instrumente, mama a făcut baian și acordeon, iar tatăl – trompetă. Are un frate mai mic care a fost toboșar, dar a plecat că să-și facă un service auto.

Artiom l-a făcut mândru și pe Carla’s Dreams: „Eu stau aici mândru pentru că conaționalul meu a făcut un moment absolut magic. Eu respect foarte mult modestia și decența cu care se prezintă moldovenii peste tot. Tu ai șanse foarte mari să fii unul dintre cei patru în finală”, a declarat artistul.

Tânărul paralel cu muzica mai practică și karate de trei ani și face masterul în Drept.

Artiom Topal în vârstă de 28 ani a interpretat piesa trupei americane Black Pumas: „Colors”.

Al doilea tânăr Dan Timofei, își dedică practic tot timpul muzicii, este solist și chitarist al trupei de rock alternativ Wax Road de 7-8 ani și a participat la nenumărate concerte și concursuri, chiar dacă afirmă cu muzică nu trebuie să se bazeze pe ele.

Dan la fel a cucerit-o pe Raluka și cu aspectul lui: „Știi ce? Nu vreau să pun presiune deloc pe tine, dar ai o atitudine și un look, care mie îmi place foarte tare!”

De la 13 ani a început să cânte la chitară, iar cu timpul și-a dezvoltat și abilitățile vocale.

„Cinstind cum ai cântat țara în care te afli, ai făcut cinste țării în care ai venit”, a afirmat Carla’s.

„A cântat foarte bine și a cântat cu o emoție inedită”, a mai adăugat Raluka.