Jurnalistele l-au sorbit și l-au asaltat cu întrebări, însă paza nu l-a slăbit din ochi. Dan Bălan a acordat un scurt interviu presei după ce a ieșit de pe scena Palatului Național din Chișinău, unde a ținut un concert de zile mari, parte dintr-un turneu al artistului, intitulat „Ventigo”. Ce a spus interpretul despre piesa „Allegro Ventigo” și ce a făcut imediat ce a ajuns în Republica Moldova, aflați din materialul video.

„E un mister ce înseamnă de fapt cuvântul Ventigo, însă cred că în curând veți afla acest mister. În Uganda e o energie specială, văzusem acei copii pe net și m-au impresionat.

Am așteptat acest concert mult, m-am pregătit mult pentru el, iar faptul că a fost acasă a fost și mai special. La anul ducem concertul și în Japonia, și în Statele Unite și probabil și în Europa – echipa mea pregătește deja acest turneu. Chișinău este de fapt unicul oraș din lume unde am emoții înainte de concert”, a spus Dan chiar de pe scenă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Doar acasă are emoții… Aici a început totul! ❤️@danbalan #ventigo

O postare distribuită de Revista EA.md (@revistaea) pe

„Primul lucru pe care l-am făcut când am revenit acasă am mers pe o câmpie și am mirosit flori de toamnă. Îmi era dor de părinți, desigur.

Pregătesc un nou album și, desigur, vor fi pe ele și colaborări internaționale.

Nu am la moment o iubită. Acum stau mai mult în Ucraina și la Londra, așa s-a întâmplat din cauza mai multor proiecte”, a mai ținut să spună Dan Bălan.

Urmăriți mai jos întregul interviu, transmis LIVE de echipa EA.md.

Distribuie articolul: