Dan Bălan știe mai bine ca orice alt artist să-și țină fanii în suspans. După aproape un an, cât a trecut de la lansarea ultimei sale piese, cântărețul a lansat, în sfârșit, un nou single cu videoclip, care va fi inclus și pe albumul nou al artisului. „Funny Love” este o piesă diferită de ceea ce am ascultat până acum în repertoriul lui Dan. La fel e și videoclipul – un amestec de culoare și imaginație, care trădează mâna unei echipe de profesioniști.

„Funny Love” este piesa cu probabil cel mai lung teasing și efort din cariera lui Dan. Încă din toamna anului trecut auzeam despre faptul că artistul pregătește o surpriză de proporții pentru cei de acasă. Turneele și călătoriile prin lume, însă, l-au mai oprit din drum, așa că Dan a decis să lanseze videoclipul și piesa chiar de ziua de naștere a orașului Chișinău.

Artistul de 36 de ani mărturisește că nu doar promovarea piesei a fost una dificilă, ci însăși producția, inclusiv a videoclipului.

Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După „Lendo Calendo” vroiam să ating un nou nivel. Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical.

Am dorit să filmăm ceva special și am reuşit. Înainte încercam măştile diferitor eroi, însă în acest videoclip nu joc un rol. Simt că este al meu, că sunt eu”, spune Dan Bălan.

12112484_1152384831441878_1533574839021767133_n

Precum veți observa și voi în produsul video, clipul este un mix de modă și scene spiffy (cool), care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare.

Cel care le-a conceput și organizat pe toate acestea în doar 4 luni, este nimeni altul decât celebrul regizor Alan Badoev.

Foto: Dan Balan

Distribuie articolul: