Dan Bălan a lansat astăzi videoclip-ul care se anunță a fi hit-ul ce va repeta succesul melodiei „Dragostea din Tei”. „Numa Numa 2” este o continuare sau un remake a cântecului care i-a adus celebritatea atât lui Dan, cât și a colegilor din O-Zone. 

Piesa a fost urcată pe youtube acum nici 20 de minute, dar deja are o mulțime de vizualizări și comentarii și toate sunt pozitive. Videoclipul a fost filmat în Uganda. Pentru acest hit artistul a colaborat cu dj Marley Waters.

Videoclipul este o explozie de energie. Dan apare printre o mulțime de copii care cântă și dansează în limba română împreună cu artistul.

„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul „Numa Numa 2”. De 15 ani cânt acest refren cu „Dragostea din tei” și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu»…”. Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, declară Dan Bălan.

Ce părere aveți? Pe noi Dan ne-a uimit ca de fiecare dată! Amintim că artistul revine acasă cu spectacolul „Ventigo” care va avea loc la Palatul Național, pe 8 noiembrie.

Distribuie articolul: