De ceva ani deja afacerile din țara noastră țin pasul tendințelor mondiale și pregătesc oferte fierbinți de vinerea neagră. Luna Noiembrie a devenit motiv de a „tăia din prețuri” și pentru noi, solidari cu afacerile care au oferte cu reduceri mari de Black Friday. Până pe 30 noiembrie, orice comunicare comercială legată de această campanie, beneficiază de reduceri pe care nu le-ai mai văzut pe EA.md.

Reduceri de până la -60%

Fie că promovezi reducerile sau oferta companiei tale prin bannere sau materiale scrise, vei beneficia de reduceri la plasamentul acestora pe EA.md + AGORA.md. Un preț mai mic – două platforme, cu public diferit! Te asistăm, la fel ca și în cazul comunicatelor comerciale, la editarea materialului, așa ca acesta să fie cât mai aproape de publicul care ne citește. Fii sigur, ceea ce ai comunicat, rămâne online și te asistă pentru o indexare mai bună a tuturor campaniilor și a brandului tău în mediul online.

Încurajăm comunicarea nativă

Anunțăm reduceri până la -60% la plasarea publicității: comunicatele companiei sau bannere despre oferta de Black Friday, dar încurajăm și comunicarea nativă. Fiind o tendință tot mai utilizată de companii în toată lumea, vă îndemnăm și noi să comunicați nativ, optând pentru texte scrise de jurnaliștii noștri, videografice sau serviciul „mobile LIVE” – cu un impact dublu: atât pe rețelele sociale, cât și plasare pe site. Venim cu recomandări în funcție de tipul afacerii tale, de specificul companiei și de scopul pe care îl ai pentru acest noiembrie.

[email protected]

Este adresa unică la care răspundem rapid, promt și cu cea mai profesionistă atitudine față de client. Te așteptăm cu drag.