Acum că trăim vremuri „check-in”, „selfie”, „Instagram” și „Facebook”, decorul cu litere și cifre uriașe din polistiren este un „must have”, pur și simplu trebuie să existe la o recepție. Colegele de școală, astăzi mămici și antreprenoare – Elena Verde și Natalia Savciuc, știu cel mai bine câtă magie pot să producă la o petrecere numele mirilor, cuvintele dulci ca „love”, vârsta sau numele omagiatului, decupate din polistiren.

Oaspeții nu vor pleca acasă fără cel puțin o poză și vor ști chiar și peste 20-30 de ani cu cine au chefuit în ziua cu pricina. Nu se rezumă însă totul la cifre și litere. Polistirenul poate ceva mai mult de atât, spun fetele de la Magic Shapes.

„Inițial, polistirenul se folosea mai mult la crearea vizualului pentru companii și a publicității outdoor. Materialul însă este perfect pentru marcarea zonelor de întâmpinare a oaspeților la o petrecere, pentru cele în care se fac fotografii și a candy bar-ului spre exemplu. Construcțiile din polistiren pot fi instalate pe orice suprafață, atât în interiorul unei clădiri, cât și în afară. Confecționăm insigne, logo-uri, litere volumetrice  sau chiar gigantice, figuri, statui, coloane, orice.  Pentru  decuparea polistirenului folosim un utilaj computerizat special. Serviciile noastre  includ  machetarea, decuparea, prelucrarea, după caz și vopsirea polistirenului”, menționează creatoarele.

Elena Verde și Natalia Savciuc sunt, în primul rând, două femei foarte active, mămici, altădată – colege de clasă. Elena, cu studii în design interior, are o experiență de peste 5 ani în decorarea evenimentelor private – zile de naștere, botezuri, nunți și cumetrii. Natalia Savciuc este comunicator de meserie, un organizator experimentat de evenimente business și outdoor. Sunt ajutate și de soțul designerului, care decupează polistirenul, iar de prelucrarea și vopsirea construcțiilor se ocupă chiar ea.

Elena Verde: „Cea mai mare construcție realizată de mine au fost niște litere de 2 metri înălțime. Le-am confecționat pentru o cumetrie”.

Apropo, literele pot fi luate și în chirie. Atunci când se vrea un nume lung la o petrecere, clienții „Magic Shapes” pot economisi niște bani. „Mămicile o să confirme, căci deseori își doresc cifre în chire. Spre exemplu cifra 1 poate fi cumpărată la prețul de 190* de lei (în mediu). Face să închiriezi dacă ai nevoie de un nume format din peste 5 litere. Chiria costă 90 de lei, la care se adaugă cheltuielile de transport la preluare și returnare”, mai spun fetele.

Mulți clienți își fac griji că vântul sau ploaia ar putea doborî la pământ construcțiile aparent fragile. Fetele spun că acestea se fixează bine pe o tablă sau în pământ, cu ajutorul unor țărușe, așa că nici măcar cei mai sprinteni dintre copii nu le vor putea da jos. Creațiile Magic Shapes sunt accentul necesar evenimentului tău.

Vizitează pagina de Facebook și Instagram pentru a te convinge de asta.

*prețul se va stabili în funcție de calitatea polistirenului dorit și complexitatea lucrării.