După ce mai multe mămici i-au adresat această întrebare, într-o ediție recentă celebrul hairstylist din România a decis să abordeze subiectul și vorbește despre mitul creșterii unui păr mai des după rasul pe cap. Iată cum explică acesta.

„Foarte multe mămici au pus această întrebare și foarte multe mămici au încercat acest lucru. Este un mit. Să știți că nu se întâmplă nimic cu părul dacă vă radeți. Practic nu veți garanta copilului un păr mai bogat doar pentru că ați ras sau i-ați tuns pe copii la zero atunci când erau mici”, explică specialistul.

Părul are niște etape foarte clare de viață

„Când ești bebeluș întradevăr părul crește un pic mai ciudat până se prinde cum trebuie să crească. Este ok să-l uniformizezi, dar real n-o să se întâmple nimic, pentru că pe parcursul vieții vei trece prin tot felul de etape de dezvoltare

„Nu este nicio legătură directă între faptul că tunzi copilul la zero și va avea păr mai mult când va crește mai mare”, mai spune el.

Despre cum să creați o relație corectă copilului cu stilistul și salonul, totodată fără să-l stresați, aflați din video.

Sursa: Youtube.com

Distribuie articolul: