Dacă îți plac filmele ce te țin cu sufletul la gură până la ultimul minut; dacă misterul, suspansul și investigația te atrag, atunci ține o listă cu 10 filme pe care le vei adora!

„Trance”

Un film în care Simon, personajul principal, lucrează la o casă de licitații și are un plan împreună cu o bandă de infractori să fure o operă de artă. Este lovit în cap și se trezește amnezic, dar el este singurul care știe unde se află acea operă ce trebuia furată. Infractorii îl răpesc și speră să afle de la el unde se află opera, dar cum nu pot scoate nicio informație, angajează o psihoterapeută.

„Gone Baby Gone”

Filmul care are la bază un roman cu același nume, îl are în prim-plan pe Ben Affleck. Totul începe când o fetiță de doar 4 ani dispare de acasă și poliția se implică în soluționarea cazului. Mătușa fetiței angajează doi detectivi particulari, pe Patrick Kenzie și Angie Gennaro, care recunosc însă că nu sunt specializați în cazuri de acest fel. Își riscă totuși viața și ajung în fața unei dileme morale la care nu au soluție.

„Zodiac”

Filmul ce îl are ca personaj principal pe un criminal, care se intitulează Zodiac, de unde și numele filmului. A comunicat mereu cu poliția prin ziariști, iar pentru 25 de ani de zile a ținut San Francisco sub teroare. Acesta trimitea niște scrisori codificate, în care dădea informații despre următoarea crimă și victimă pe care se axa. 

„Memento”

Filmul arată povestea lui Leonard Shelby, un om care suferă de amnezie și lucrează ca anchetator de asigurări. Soția îi este omorâtă de un criminal, iar el vrea să-l găsească. Filmul ține telespectatorii în suspans până la ultima secundă.

„Prisoners”

Foto: movieswithtarek.com/

Filmul prezintă în prim-plan povestea lui Keller Dover, a cărei fiică și prietenă  dispar. Poliția arestează pe cineva care pare suspect, dar este nevoită să-l elibereze pentru că nu au suficiente dovezi. Cum poliția pare că nu rezolvă nimic, Keller decide să se apuce să le caute pe cele două fete pe cont propriu.

Sursa: monden.ro 

Distribuie articolul: