Dacă Air Moldova sistează zboruri, FLYONE deschide zboruri directe. Compania FLYONE a anunțat că zborurile între Chișinău și Amsterdam, capitala Olandei au fost reluate!

Reamintim că compania aeriană Air Moldova a anunțat despre prelungirea sistării zborurilor până în data de 16 iunie 2023. Astfel, pasagerii ai căror zboruri au fost anulate, au primit o notificare despre anulare pe adresa de email, introdusă la procurarea biletului. În acest caz pasagerul poate solicita rambursarea integrală al costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email.
Între timp, compania FLYONE a anunțat lansarea unor zboruri directe din Chișinău spre Istambul, Roma, Londra, Madrid și München.
Olanda, câteva date generale
Țările de Jos, în neerlandeză Nederland, informal Olanda, este o țară situată în Europa de Vest cu teritorii în Caraibe. Este cea mai mare dintre cele patru țări constituente ale Regatului Țărilor de Jos (în neerlandeză: het Koninkrijk der Nederlanden). Cele mai mari patru orașe din Țările de Jos sunt Amsterdam, Rotterdam, Haga și Utrecht. Amsterdam este cel mai populat oraș și capitala⁠(d) nominală a țării, timp ce la Haga se află sediul Stărilor Generale⁠(d), al Cabinetului⁠(d) și al Curții Supreme⁠(d). Portul Rotterdam este cel mai aglomerat port maritim din Europa. Aeroportul Amsterdam Schiphol este cel mai aglomerat aeroport din Țările de Jos și al treilea cel mai aglomerat din Europa.

Distribuie articolul: