De obicei, în cupluri, cererea de căsătorie este făcută de un bărbat. Însă, se pare că multe dintre tradiții se cam schimbă cu timpul. Femeile au început să ia multe în mâinile lor, inclusiv cursul relației. Deci, apare o nouă tradiție, femeia îl va cere în căsătorie pe bărbat?

Cuplurile celebre deja practică această tradiție și încep a fi un exemplu pentru fanii lor. Iată câteva cupluri în care fata a făcut marele pas, cererea în căsătorie:

Morgenstern şi Dilara Zinatulina

Morgenstern, în vârstă de 23 de ani, a primit cererea de căsătorie de la soția sa Dilara, în vârstă de 20 de ani. „Vreau să-i mulțumesc soției mele că a rupt toate așteptările și stereotipurile”, a spus Morgenstern.

Kevin Federline și Britney Spears

Celebra cântăreață Britney Spears i-a propus iubitului ei Kevin Federline să-i fie soț în 2004, în momentul în care zburau din Irlanda către New York. Cuplul se cunoștea de doar trei luni. Cu toate acestea, Federline a refuzat la început, deoarece nu era complet pregătit pentru o astfel de întrebare.

Am fost luat prin surprindere. Am crezut că tipul ar trebui să-i propună fetei, nu invers. Așa că au trecut câteva minute și am întrebat-o deja eu dacă este pregătită să se căsătorească cu mine. De fapt, nu aveam de gând să-i propun asta în acel moment, dar am făcut-o fără nicio pregătire”, a spus Federline. În câteva luni deveniseră deja soț și soție. Britney avea atunci 22 de ani, iar Kevin avea 26 de ani.

Natalia Ionova și Alexander Chistyakov


Natalya Ionova, cunoscută sub numele de scenă Gluk’oZa, nu prea i-a lăsat altă opțiune soțului ei. La un an după ce s-au cunoscut, ea cumva, în prezența prietenilor, a spus o glumă adresată iubitului ei: „Căsătorește-te cu mine, mai bună oricum nu o să găsești”. Nu se știe cât de serioasă era Natalia în acel moment, dar cuplul s-a căsătorit și au deja 15 ani împreună. La două săptămâni după „propunerea” lui Ionova, Chistyakov i-a prezentat un inel de logodnă și i-a cerut să se căsătorească cu el. Atunci, Natalia avea 20 de ani, iar logodnicul ei avea 33 de ani.

Carey Hart și Pink

Cântăreața și fostul concurent profesionist de motocross au început să se întâlnească în 2001. Iar în 2005 Pink a decis să facă un pas responsabil și i-a făcut cererea în căsătorie iubitului ei.

S-a întâmplat într-o cursă de motocross pe lacurile Mammoth. Când Hart a intrat în cea de-a treia tură a cursei, cântăreața a ridicat un afiș pe care scria „Vrei să te căsătorești cu mine? Sunt serioasă!”. Carey, văzând propunerea iubitei sale, a părăsit pista și i-a răspuns că este de acord.

Barry Diller și Diane von Fürstenberg

În 2001, la vârsta de 54 de ani, celebra designeră Diane von Fürstenberg s-a căsătorit pentru a doua oară. Alesul ei a fost miliardarul american Barry Diller, care avea atunci 59 de ani. De-a lungul anilor de relație, Diller i-a cerut în repetate rânduri lui von Fürstenberg să devină soția sa, dar ea îl refuza. Până când și-a dat seama că făcea o greșeală. Astfel, în ajunul următoarei zile de naștere a lui Diller, ea i-a spus că vrea să se căsătorească. L-am sunat și i-am spus: „Știi, dacă vrei, de ziua ta mă voi căsători cu tine. El a spus:„ Să vedem dacă pot să pregătesc totul”.  S-au căsătorit o săptămână mai târziu. Pentru logodnă, Diller i-a oferit iubitei sale 26 de inele – câte unul pentru fiecare an în care s-au cunoscut.

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith i-a făcut propunerea importantă actorului Joshua Jackson în timpul vacanței lor în Nicaragua. Atunci ea era deja însărcinată. În timp ce mergeau de-a lungul plajei, într-o atmosferă romantică, Jodie și-a întrebat iubitul dacă este gata să se căsătorească cu ea. Jackson a recunoscut că nu se așteptase la o astfel de propunere. Dar totuși, a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o vreodată. 

David Otunga și Jennifer Hudson

În 2009, actrița Jennifer Hudson i-a făcut cererea în căsătorie iubitului ei, luptătorul profesionist David Otunga, atunci el avea 29 de ani. Ea a pregătit pentru David un inel de logodnă cu diamante de cinci carate, dorea să-i ofere ceva cu adevărat special când l-a întrebat dacă se va căsători cu ea. La câteva luni după logodnă, cuplul avea deja un fiu, David.

Tu ce părere ai despre această tradiție, totuși, contează cine face cererea în căsătorie?

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: