În a 39-a zi de război, Anastasia și Anton, doi tineri din Harkov, au decis să sărbătorească cel mai important eveniment din viața lor. S-au căsătorit. Este vorba despre un medic și o asistentă din Ucraina. Astfel, după nuntă, fotografiile făcute de ei printre clădirile bombardate și mașinile incendiate au devenit virale.

Ea este asistentă la Institutul de Radiologie Medicală și Oncologie, el este medic stomatolog. Ceremonia lor a avut loc la metrou, iar martori le-au fost colegii de la centrul umanitar la care lucrează amândoi, dar și oameni care locuiesc chiar acolo, în subteran. Cei doi au sărbătorit în stradă, acolo unde și-au făcut fotografii printre ruine. Mireasa a purtat o geacă de piele neagră și a avut pe cap o coroniță cu flori, iar mirele a avut o jachetă neagră și o cămașă albă.

„Suntem împreună de doi ani și mi se par o viață. În acest timp au fost multe evenimente, suficiente pentru mai multe situații dificile, mai ales cum sunt în ultima lună. Îl caut pe Anton de 32 de ani. El este al meu, este unul din visele mele, eroul meu, un om cu care mă simt în siguranță, pe care nu l-am putut părăsi când a început războiul, spune Anastasia.

Sursa: nakipelo.ua

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: