Pentru David și Victoria Beckham, fericirea copiilor este o prioritate, tocmai de aceea alegerea academică a fiului mai mare a fost un moment extrem de emoționant. Tânărul de 18 ani a acces la o universitate de peste ocean, iar în scurt timp se va despărți de familia sa pentru a se dedica studiilor.

Brooklyn Joseph Beckham și-a descoperit o mare slăbiciune pentru fotografie. În 2017, și-a vernisat prima expoziție de lucrări personale, făcându-și părinții mândri și siguri mai mult ca oricând pe talentul băiatului.

Ieri, emoționată la culme de plecarea fiului a fost Victoria Beckham. Aceasta a pozat alături de Brooklyn, împărășind pe Instagram următorul mesaj:

„Suntem cu toții mândri de Brooklyn și de rezultatele minunare pe care le-a obținut la colegiu. Te iubim mult și ne va fi dor de tine” – a împărtășit mama tânărului.

Recent, Brooklyn a fost admis la o universitate de peste ocean. Inițial, a fost un pic stresat de gândul că va sta singur la New York City, însă conștient de faptul că părinții săi au obținut totul pe cont propriu, a fost gata de orice sacrificiu. Prima carte de fotografii a lui Brooklyn este deja disponibilă în comerț, însă această realizare nu l-a făcut să se oprească din a se perfecționa.

La universitate, Brooklyn urmează să facă studii în arta fotografică, digitală și cinematografie, declarându-se încântat de ceea ce urmează să facă în următorii câțiva ani. În familia Beckham, toți membrii își încurajează reciproc interesele și pasiunile.

https://www.instagram.com/p/BX9HohkjDdj/?taken-by=brooklynbeckham

https://www.instagram.com/p/BX0z8W_jyUC/?taken-by=brooklynbeckham

Roll 3 film 8

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

https://www.instagram.com/p/BV29mmwDstb/?taken-by=brooklynbeckham

Foto: Instagram.com, David Burton