Irina Rimeș a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Drumul nu a fost ușor nici cel profesionat și nici cel personal. Experiențele din viața personală au ajutat-o să scrie versuri tulburătoare și să lanseze melodii, care au devenit hit-uri. Artista nu este o carte ușor de citit, dar în fiecare interviu își dezgolește o părticică mică din sufletul ei.

Cum arată această perioadă pentru ea, ce relaţie are cu Tudor Chirilă sau cu Smiley, ce îi lipseşte de la Chişnău ,ce îşi doreşte pentru părinţii săi, despre toate astea, dar şi despre multe altele,Irina a povestit într-un interviu pentru okmagazine.ro

 Unde ai petrecut această perioadă? Aici sau la Chişinău?

Nu m-am plimbat pe nicăieri, am hotărât să stau cât mai mult timp acasă, să evit aglomeraţia, exceptând sesiunile, photo shootingurile şi filmările de clip, unde toată lumea era testată şi unde s-au respectat toate normele de siguranţă. Cred că singurul lucru nebunesc pe care l-am făcut a fost să urc în măşină şi să mă mai plimb un pic pe drumurile din România, ca să-mi aduc aminte ce ţară frumoasă avem.

 Ce făceai anul trecut pe vremea asta şi ce faci acum?

Anul trecut, avem tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum acasă, am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri.

 De ce îţi este cel mai dor?

De concerte…

 S-au anulat multe evenimente. Ai pierdut mult pe plan financiar?

Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesă Visele, făceam 250 lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi.

Ce ai descoperit despre ţine în toată această perioadă cu multe restricţii?

Că există timp liber şi că pot să îl folosesc cum îmi pofteşte inima.

Te adaptezi greu, eşti mai stresată?

Poate puţin, şi niciodată pentru mine, mai mult pentru cei din jurul meu. E greu să ţii o echipă atunci când scad bugetele.

 Ai renunţat la vreun obicei?

Da, de a cheltui bani pe lucruri pe care pot să le fac şi singură şi de a sorta minuţios deşeurile.

 Ţi-ai descoperit pasiuni noi?

Da, mi-am redescoperit pasiunea de a mă uita la filme încontinuu, horror mai ales, şi seriale.

 Piesă Your Love se ascultă deja în străinătate. Cum a fost să lucrezi cu Cris Cab? Ce alte colaborări pregăteşti?

Nu pot să spun ce pregătesc, dar pot spune că această nouă colaborare a fost una foarte aşteptată şi sunt foarte recunoscătoare pentru că s-a întâmplat. Nu există vreo poveste în spatele piesei, aşa cum există în spatele multor piese pe care le-am lansat. A fost compusă împreună cu Alex Cotoi şi WRS şi, după ce a fost gata, am spus: „Piesă asta este pentru acum sau niciodată. Dacă o lansez, trebuie să o lansez acum, nu mai vreau să păstrez piese în sertar încă un an sau doi până îşi găseşte rostul, nu am răbdare”.

Ce vei face de sărbători? Vei fi aici sau la Chişinău?

Voi sta acasă, aşa cum am stat în toată această perioadă. Nu cred că voi pleca nicăieri. Voi rămâne acasă şi voi aştepta să treacă pandemia.

Ce îţi aminteşti de copilărie? Erai pedepsită des?

N-am plecat niciodată de acasă, dar da, eram pedepsită des. Eram doi copii tare năstruşnici, şi eu, şi fratele meu.

Când eşti în România, ce îţi lipseşte cel mai mult de peste Prut?

Nu prea îmi lipsesc chestii, pentru că mama are mereu grijă să nu-mi lipsească nimic, nici în materie de mâncare, nici în materie de prezenţă a membrilor familiei.

Ştiu că bucătăria nu îţi este străină. Ce găteşti cel mai bine?

Borşul ucrainesc. Îmi ia 2 ore şi jumătate să-l pregătesc, dar rezultatul este wow.

Citește continuarea pe okmagazine.ro

 

Distribuie articolul: