Călătoria cu avionul în perioada pandemiei de coronavirus ridică multe semne de întrebare. În această perioadă este greu să găsiți informații veridice într-un mod cat mai clar și mai ușor posibil pentru a vă putea planifica un zbor în siguranță. Știm că vă întrebați: Când se repornesc zborurile din/spre Moldova? Zborul meu iar va fi anualt? Cum fac cu bilete anulate în timpul pandemiei?

Serviciul gratuit de consultanță eAvion

„Înțelegem preocupările și nevoile dumneavoastră și pentru asta, compania eAvion lansează serviciul gratuit de consultanță. Scopul acestui serviciu este de a vă ajuta să găsiți soluții și răspunsuri la toate nedumeririle dumneavoastră. Pandemia COVID-19 a determinat guvernele din întreaga lume să decidă introducerea temporară a restricțiilor de călătorie. Acest lucru a însemnat că liniile aeriene au fost nevoite să își suspende zborurile, iar pasagerii care aveau programată o călătorie, au primit notificări despre anulare sau informații că anularea zborurilor lor este probabilă”, spune Ecaterina Popușoi, director executiv eAvion.md.

Ce puteți face pe eAvion.md?

Experții noștri, cu o experiența de peste 5 ani în domeniul ticketing, vă garantează o abordare individuală, oferindu-vă soluții practice indiferent de problema pe care o aveți. Astfel, oferim consultanță pe următoarele segmente:

1.Programare zbor

Vă ajutăm să organizați călătoria în siguranță. Noi ne ocupăm de rezervarea biletului și pregătirea tuturor actelor necesare pentru un zbor în siguranță pe timp de pandemie.

2. Pachet acte de călătorie

Verificam actele de călătorie necesare pe perioada pandemiei.

3. Passenger Profiling

4. Zborul anulat și returnarea biletului

Vă prezentăm pașii concreți pentru a vă putea rezolva problema cu biletul de avion anulat pe perioada pandemiei.

5. Formele de rambursare

6. Schimbarea datei de călătorie

Tot ce trebuie să faceți este să vă programați la o consultație gratuită la oficiul nostru. Echipa noastră este la curent cu toate informațiile de ultimă oră și e mereu gata să vă răspundă la toate întrebările”, a mai spus reprezentanta eAvion.md.

Într-un LIVE despre „Cum zburăm pe timp de pandemie”, Ecaterina Popușoi a răspuns la mai multe întrebări legate de zborurile în această perioadă. Vedeți interviul mai jos.

P